برخورداری بیش از دو هزار شرکت دانش بنیان از معافیت مالیاتی
دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان می گوید : برای حمایت از شرکت های دانش بنیان برنامه های متنوعی از جمله تخصیص معافیت های مالیاتی منظور شده است ، در این راستا بیش از 2000 شرکت دانش بنیان برای استفاده از معافیت مالیاتی سال مالی 97 معرفی شده اند .
به گزارش البرز فاوا نیوز به نقل از مرکز ارتباطات واطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پرویز کرمی ضمن اشاره به برخورداری شرکت های دانش بنیان از حمایت های مندرج در قانون گفت : این شرکت ها از انواع تسهیلات و مشاوره های تخصصی نیز برخوردارند ، این بسته های حمایتی با این هدف تدوین شده اند تا این شرکت ها بتوانند با عبور از مشکلات، به ثبات در تولید دست یابند.
کرمی افزود : معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور ، رایزینی ها و تفاهم نامه های بسیاری را طی این سالها پی گیری کرده است تا قوانین حمایت از شرکت های دانش بنیان به شکل مطلوب تری اجرا شود ، این تلاشها باعث فراهم شدن تسهیلات بیشتری برای شرکت های دانش بنیان شده است .
دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان افزود : معافیت های مالیاتی مذکور با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان امور مالیاتی در نظر گرفته شده اند تا این شرکت ها بتوانند با استفاده از از این ظرفیت ها ، به شکلی سادهتر مسیر حرکت به سوی یک بنگاه اقتصادی رشد یافته را طی کنند. مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در ادامه اظهار کرد : بر این اساس و برابر قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان، درآمد مشمول مالیات شرکت های دانش بنیان که در اثر قراردادها و فعالیت های تحقیق و توسعه حاصل شده و یا آنکه به خاطر تجاری سازی محصولات حوزه فناوری های برتر به وجود آمده است از مالیات بر درآمد معاف خواهد بود.
فهرست سال 97
کرمی تعداد شرکت های مشمول معافیت را 2281 مورد اعلام کرد و گفت : بر اساس قانون « حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات » ، درآمد شرکت ها و موسسات دانش بنیان می تواند با تایید معاونت علمی به مدت 15 سال از موضوع ماده 105 قانون مالیات های مستقیم معاف شود .
دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان افزود: با توجه به اینکه ماهیت فناوری همیشه در حال تغییر و تحول است و برخی تولیدات دانش بنیان پس از مدتی به مرحله رواج و تسری تولید می رسند و پیچیدگی های فنی آنها کاهش می یابد، کارگروه ، هر ساله با رصد و پایش این محصولات، فهرست را با واقعیت های موجود در عرصه فناوری کشور منطبق می سازد.