فناوری اطلاعات

«بله» و «ایتا» تا چند روز دیگر به یکدیگر متصل می شوند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از اتصال پیام رسان های «بله» و «ایتا» به یکدیگر تا پایان سال خبر داد و گفت: اینکه پیام رسان های داخلی توانسته اند روزانه میزبان چند ده میلیون کاربر باشند، اتفاق بزرگی است و در گذشته چنین تجربه ای وجود نداشته که ما باید از آن حمایت کنیم که این مسیر تداوم پیدا کند.

فناوری برتر دیجیتال به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع‌پور، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران گفت: تست های ارتباط متقابل پیام رسان های انجام شده و تا پایان سال این اتفاق به صورت عمومی رخ می دهد و در نسخه جدیدی که منتشر می شود، پیامرسان های ایتا و بله متصل می شوند و امکان ارسال پیام میان آنها برقرار می شود.

زارع پور با اشاره به قابلیت های پیامرسان های داخلی همچون تماس صوتی و تصویری با کیفیت، امکانات ویژه برای کسب و کارها، استتوس (وضعیت) و … گفت: قابلیتهای پیام رسانهای داخلی روز به روز افزایش خواهد یافت و بعضی از پلتفرم های داخلی هم اکنون قابلیت های بهتری از پلتفرم های خارجی دارند.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه ممکن است در روند فعالیت پیام رسان های داخلی گاهی اشکالی هم رخ دهد، تصریح کرد: بطور کلی روند فعالیت پیام رسان های داخلی رو به رشد است و اینکه آنها توانسته اند روزانه میزبان چند ده میلیون کاربر باشند، اتفاق بزرگی است و در گذشته چنین تجربه ای وجود نداشته و در همین چند ماه بوجود آمده است که ما باید از آن حمایت کنیم که این مسیر تداوم پیدا کند.

زارع پور تصریح کرد: در پیام رسان و در سکوهای داخلی مشکل خاصی نداریم اما شاید بصورت مقطعی اختلالی بوجود بیاید که طبیعی است. سکوهای داخلی و پیام رسان ها، حاصل تلاش جوانان متخصص و شرکت های دانش بنیان داخلی هستند و از نزدیک شاهدم که شبانه روز تلاش می کنند تا بتوانند بهترین ها را برای مردم فراهم کنند و ما نیز در کنارشان هستیم و هر ظرفیتی در وزارت ارتباطات از قبیل سخت افزار، پهنای باند و زیرساخت لازم باشد برای آنها فراهم می کنیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید آیا تلفن همراه شما بدون فیلتر است، گفت: خیر خط من هم مانند سایر مردم است.

وزیر ارتباطات در مورد اختلال امروز صبح اینترنت توضیح داد: در جلسه هیات دولت بودم و به من گزارش دادند اختلالی در اینترنت به وجود آمده است. اختلالی مقطعی به مدت حدود 15 دقیقه ناشی از وجود مشکل در زیرساخت های یکی از اپراتورها بود که برطرف شد.

وی با رد ادعای حمله سایبری افزود: قطعی در اینترنت نداشتیم و اختلال به وجود آمده ناشی از افت ترافیک بود.

زارع پور در ادامه با بیان اینکه به دنبال این هستیم که سرعت اینترنت را در استان‌های مختلف ۳۰ تا ۴۰ برابر بیشتر کنیم، تصریح کرد: از زمانی که طرح فیبر نوری برای منازل و کسب و کارها آغاز شده، سرعت ۸۰۰ تا ۹۰۰ مگابیت بر ثانیه ای به مشترکین ارایه شده است و امیدواریم این سرعت‌های چند صدمگابیت بر ثانیه ای را بتوانیم به همه مردم عزیزمان ارائه کنیم.

وزیر ارتباطات درباره تصویب موادی از آیین نامه حمایت از کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال در قانون برنامه سال آینده گفت: دولت بدنبال حمایت از کسب و کارهای اینترنتی است و آیین نامه آن را در آبان ماه به تصویب رساند. یکی از بندهای آن معافیت مالیاتی برای کسانی که سابقه مالیاتی نداشتند و بخشودگی های مالیاتی برای کسانی که سابقه مالیاتی داشتند که توسط رییس سازمان مالیاتی کل کشور ابلاغ شد. در قانون بودجه 1402 نیز تبدیل به قانون شد که همین معافیت ها بخشودگی ها به مدت دو سال برقرار باشد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا