ژاپنی ها ربات تبدیلشونده به ماشین درست کردند!
یک استارتآپ ژاپنی دست به ساخت رباتی ۳.۵ تنی زده است که میتواند تنها در عرض چند ثانیه تبدیل به یک خودرو شود.
فناوری برتر دیجیتال به نقل از ایسنا، اگر به سری فیلمهای تبدیلشوندگان(Transformers) علاقهمند باشید ممکن است رویای روزی را در سر بپرورانید که فناوری، به رباتهای مورد علاقه شما زندگی ببخشد.
اکنون یک شرکت مهندسی ژاپنی با ربات ۳.۵ تنی خود که در عرض چند لحظه به یک خودرو تبدیل میشود، رویای دوران کودکی خیلی از افراد را به واقعیت تبدیل کرده است.
آرچاکس(Archax) که توسط استارتآپ تسوبامه(Tsubame) طراحی شده، یک مکا(Mecha) با ارتفاع ۱۵ فوت(۴.۵ متر) است که میتواند با فشار دادن یک دکمه از شکل یک ربات ایستاده به شکل یک خودرو در بیاید.
مکا سبکی علمی–تخیلی به حساب میآید که تمرکز آن بر روی رباتها و ماشین آلاتی است که توسط انسانها کنترل میشوند.
یک فیلم باورنکردنی سکانداری را نشان میدهد که از دریچه کابین بالا میرود و بازوها و دستهای ربات را قبل از تغییر حالت دستکاری میکند.
استارتاپ تسوبامه در حال حاضر پنج ربات غول پیکر را ساخته و قصد دارد هر کدام را به قیمت سه میلیون دلار بفروشد.
حتی با وجود اینکه سکاندار در سر [ای خود محکم قرار گرفته است، همچنان از طریق ۹ دوربین خارجی دید ۳۶۰ درجهای از محیط اطراف خود دارد که به چهار صفحه نمایش که کابین را میپوشانند، اطلاعات میفرستند.
در درون ربات، راننده از دو جوی استیک و پدال برای کنترل حرکات ربات استفاده میکند، بازوهای آن را در حالت رباتیک هدایت میکند یا آن را به حالت وسیله نقلیه میبرد.
هنگامی که ربات در حالت خودرو قرار میگیرد، چهار پای رباتیک از چرخ واقعی و فرمان جلو استفاده میکنند تا به سرعت نه چندان زیاد ۱۰ مایل در ساعت(۱۶ کیلومتر بر ساعت) برسد.
در شبکههای اجتماعی، کاربران از قابلیتها و طراحی ربات که شباهت زیادی به رباتهای بازیهای ویدیویی و انیمه دارد، هیجان زده شدند.
آنها نوشتند: کار شگفتانگیز برای همه مهندسان، طراحان، مکانیکها و همه افراد دیگری که در این قطعه هنری و ماشینی زیبا نقش داشتهاند.
یکی دیگر از طرفداران هیجان زده گفت: عالی. این چیزی است که من برای آن زندگی میکنم، و امیدوارم بتوانم آن را تجربه کنم.
دیگران به طرح ژاپنی آرشاکس اشاره کردند و یکی از نظر دهندگان نوشت: برو براش ژاپن! همیشه میدانستم که این ماشینهای باشکوه را خواهید ساخت!
کاربر دیگری نوشت: همیشه میدانستم که اگر یک لباس مکانیکی واقعی وجود داشته باشد، از یک شرکت ژاپنی خواهد بود. آنها به خوبی میدانند که جالبترین چیزها کدامند.
ریودا یوشیدا(Ryoda Yoshida)، مدیر عامل استارتآپ تسوبامه میگوید: دلیل اولیه ایجاد آن این بود که میخواستم یک وسیله نقلیه جدید بسازم. ژاپن در صنعت انیمیشن، بازی و رباتها و همچنین در خودروسازی بسیار قوی است. بنابراین فکر کردم اگر بتوانم محصولی بسازم که تمام این عناصر را به صورت یک محصول فشرده که میگوید «این ژاپن است» بسازم، عالی خواهد بود.
آرچاکس قرار است بازار کاملا جدیدی از وسایل نقلیه لوکس را تشکیل دهد. این شرکت انتظار دارد مشتریان اصلی افراد ثروتمند چه در داخل و چه در خارج از کشور باشند. همچنین امیدوار است در آینده رباتهایش در صنعت فضایی و کمک به امدادرسانی در بلایای طبیعی استفاده شوند.