مدلهای ارزیابی کمی و کیفی محتوای الکترونیکی بومی تدوین شد
پروژه تدوین مدلهای ارزیابی کمی و کیفی محتوای الکترونیکی بومی در راستای اهداف شبکه ملی اطلاعات توسط پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات اجرا شد.
به گزارش فناوری برتر دیجیتال به نقل ازمهر، هدف اصلی این پروژه ارائه ابزاری نوآورانه بهمنظور ارزیابی محیط توسعه محتوای الکترونیکی از طریق ارائه مدلهای ارزیابی مناسب جهت سنجش محتوای الکترونیکی بومی در راستای افزایش توسعه کمی و کیفی محتوای الکترونیکی بومی در کشور است.
از این رو، تدوین شاخصهای ارزیابی کمی و کیفی محتوای الکترونیکی بومی و همچنین شناسایی ویژگیها، نیازمندیهای اصلی و عوامل اثرگذار بر این حوزه جهت به کارگیری درست و مناسب این شاخصها، باعث شناسایی فرصتهای بیسابقه و رویارویی با چالشها و کاهش محدودیتها و مشکلات تولید و کاربست محتوای الکترونیکی بومی، دسترسی به دانش بومی و همچنین رصد و پایش وضعیت توسعه کمی و کیفی محتوای الکترونیکی بومی در جهت توسعه ملی و تحقق اهداف این حوزه میشود.
از جمله دستاوردهای حاصل از این پروژه میتوان به ایجاد دانش فنی و راهبردی در خصوص طبقهبندی و ارزیابی محتوای الکترونیکی بومی، آگاهی از وضعیت حوزه محتوای الکترونیکی در اسناد بالادستی و قوانین کشور و ایجاد ساز و کار رصد مستمر کمی و کیفی توسعه محتوای الکترونیکی بومی در کشور اشاره کرد.
امروزه، محتوای الکترونیکی بیش از پیش به یک عامل مهم و فراگیر در توسعه اقتصادی و اجتماعی تبدیل شده و از این رو، تدوین سیاستها و اجرای برنامههای مناسب در حوزه توسعه محتوای الکترونیکی میتواند به افزایش سهم محتوای الکترونیکی در رشد و رفاه کشور کمک کند.