فناوری اطلاعات

اسباب بازی های هوشمند تهدیدی برای امنیت کودکان

محققان امنیتی هشدار می دهند که اسباب بازی های هوشمند قابل اتصال به اینترنت، آسیب پذیری هایی دارند که باعث می شود کودکان استفاده کننده از آنها در معرض خطر قرار بگیرند.

به گزارش البرز فاوا نیوز، این اسباب بازی ها به علت قابلیت ارتباط با شبکه های ارتباطی و از جمله اینترنت به افراد غریبه امکان می دهند کودکان را مشاهده کرده، با آنها صحبت کنند و سواستفاده های مختلفی را به عمل آورند.

پژوهشگران آمریکایی معتقدند دولت این کشور باید هر چه سریع تر قوانینی را به تصویب برساند تا شرکت های سازنده اسباب بازی های هوشمند موظف شوند تا برخی استانداردهای امنیتی در زمان تولید این محصولات را رعایت کنند.

بررسی هفت گروه از اسباب بازی های هوشمند قابل اتصال به اینترنت که توسط شرکت های آمازون، آرگوز، جان لویز و اسمیت به فروش می رسند، نشان می دهد تمامی آنها در برابر حملات هکری آسیب پذیر هستند.

به عنوان مثال یک واکی تاکی مشهور به نام «کیدی گیر» که برای ارتباط بی سیم کودکان از فاصله حداکثر ۲۰۰ متری به کار می رود قابل هک شدن است و افراد غریبه از این طریق می توانند با کودکان صحبت کرده و آنها را آزار داده یا بترسانند.

همچنین میکروفون های اسباب بازی «کارائوکه» به علت ضعف سیستم بلوتوث قابل هک شدن هستند و هکرها از طریق آنها می توانند پیام های ضبط شده خود را برای دیگران پخش کنند. لذا ضروری است والدین از خرید چنین اسباب بازی هایی جدا خودداری کنند.

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button