موبایل

تعمیر گوشی هوشمند در سال ۲۰۲۱ چه قدر هزینه خواهد داشت

گوشی‌های هوشمند از قطعات بسیار زیادی ساخته شده‌اند و ممکن است که به دلایل مختلف این قطعات آسیب ببینند. پس از بروز اختلال در عملکرد دستگاه باید گوشی هوشمندتان را تعمیر کنید.

به گزارش فناوری برتر دیجیتال به نقل ازسرگرمی، اگر برند گوشی شما در داخل کشور نمایندگی رسمی وجود داشته باشد، می‌توانید به یکی از مراکز خدمات پس از فروش مراجعه کرده و گوشی‌تان را برای تعمیر کنید. اما برندی مثل اپل که در داخل کشور ما نمایندگی رسمی ندارد یا باید گوشی‌تان را به یک تعمیرکار کاربلد و معتبر بسپارید یا به یکی از کشورهایی که اپل در آنها نمایندگی رسمی دارد، سفر کرده و گوشی را به مراکز اپل استور تحویل دهید تا تعمیر شود.

مشکلاتی که بیشتر برای گوشی‌های هوشمند به وجود می‌آید اکثرا مربوط به باتری، صفحه نمایش، نفوذ آب به داخل دستگاه و… است. کاربرانی وجود دارند که از ضد آب بودن دستگاه خود اطمینان ندارند و با این وجود از گجت خود در جاهایی مثل استخر، ساحل و… استفاده می‌کنند. بد نیست بدانید در صورت باز شدن گوشی، دیگر دستگاه ضد آب نیست و نمی‌تواند جلوی نفوذ آب را بگیرد.

علاوه بر این موارد ممکن است بر اثر وارد شدن ضربه‌ای شدید صفحه نمایش یا پنل پشتی دستگاه بشکند. باید به این موضوع توجه کرد که شیشه‌های پنل پشتی و جلویی گوشی‌های عرضه شده در سال جاری بسیار مقاوم هستند و در بیشتر موارد نیازی به محافظ صفحه نمایش یا گارد نیست. اما این دستگاه‌ها بیشتر در برابر خط و خش مقاوم هستند و احتمال اینکه به دستگاه آسیب جدی وارد شود وجود دارد.

دلیل این موضوع این است که شیشه‌های محافظ هر چه قدر هم سختی بالایی داشته باشند، به هر حال از شیشه تولید شده‌اند و شیشه نیز کاملا شکننده است. به همین دلیل پیشنهاد می‌شود که در صورت خرید یک گوشی هوشمند هزار دلاری از گلس محافظ صفحه نمایش و یک قاب برای محافظت از پنل پشتی استفاده کرده و به محافظ‌هایی همانند Gorilla Glass Victus یا Ceramic Shield اکتفا نکنید. در ادامه به بررسی هزینه تعمیر گوشی هوشمند برندهای مختلف می‌پردازیم.

هزینه تعمیر گوشی هوشمند شرکت اپل

گوشی‌های شرکت اپل از سرویسی به نام +AppleCare پشتیبانی می‌کنند و کاربران با پرداخت هزینه‌های این سرویس هنگام خرید گوشی هوشمند می‌توانند از مزیت‌های بسیاری موقع تعمیر دستگاه خود بهره‌مند شوند. یکی از این موارد این است که زمان تعویض صفحه نمایش کاربران باید تنها ۲۹ دلار برای نمایشگر شکسته دستگاه خود پرداخت کنند.

این در حالی است که اگر ضمانت +AppleCare به پایان رسیده باشد یا کاربری هزینه این سرویس را پرداخت نکند، در صورت نیاز به تعویض صفحه نمایش کاربر باید مبلغی بین ۱۲۹ تا ۳۲۹ دلار بسته به مدل گوشی خود پرداخت کند. نکته جالب توجه در رابطه با این سرویس این است که کاربران می‌توانند در صورت نیاز به تعویض باتری این کار را به صورت رایگان انجام دهند؛ زیرا از سرویس +AppleCare پشتیبانی می‌کنند.

اما اگر هزینه این سرویس پرداخت نشود در صورت نیاز به تعویض باتری باید ۴۹ تا ۶۹ دلار بسته به مدل گوشی پرداخت شود. دیگر تعمیرات مربوط به دستگاه‌های شرکت اپل حداکثر ۹۹ دلار هزینه خواهد داشت. این میزان هزینه بسیار به نفع کاربران خواهد بود، اما اگر از این سرویس پشتیبانی نشود کاربران باید بین ۱۴۹ تا ۵۹۹ دلار برای تعمیر گوشی هوشمند خود بپردازند.

هزینه تعمیر گوشی‌های هوشمند اندرویدی توسط تولید کننده

سامسونگ نیز سرویسی مشابه اپل دارد و کاربران می‌توانند با پرداخت ماهانه ۱۱.۹۹ دلار برای سری‌های گلکسی نوت و گلکسی اس از خدمات Premium Care بهره‌مند شوند. این خدمات همانند سرویس اپل در صورت نیاز به تعمیر دستگاه، بسیار مقرون به‌صرفه است.

علاوه بر این موضوع امکان پرداخت ۱۹.۹۹ دلار به صورت ماهانه برای خریداران سری گلکسی فولد وجود دارد. سری گلکسی زد فلیپ و زد فولد به دلیل پشتیبانی از صفحه نمایش پلاستیکی بسیار آسیب پذیر هستند و به همین دلیل پشتیبانی از این سرویس برای این دسته از کاربران پیشنهاد می‌شود.

اگر دستگاهی از برند گوگل خریداری کرده‌اید و دارنده یک گوشی هوشمند از سری پیکسل هستید، متاسفانه شما نمی‌توانید از سرویس‌هایی مشابه اپل و سامسونگ استفاده کنید و در صورت وارد شدن آسیب ناگهانی به دستگاه شما باید هزینه تعمیر را به صورت کامل پرداخت کنید. اما اگر دستگاه شما شارژ نشود، دکمه‌های آن کار نکند، بلندگو آن صدای ضعیفی داشته باشد و… این احتمال وجود دارد که گارانتی گوگل شامل حال دستگاه‌تان شود.

در بسیاری از موارد به دلیل نبود نمایندگی رسمی در برخی از کشورها، امکان تعمیر گوشی هوشمند توسط کمپانی تولید کننده وجود ندارد و شخص دیگری تعمیر دستگاه را انجام می‌دهد. در این صورت قیمت‌های تعمیر گجت مورد نظر می‌تواند متفاوت باشد و همچنین امکان بروز مشکل پس از تعمیر دستگاه وجود دارد. اما به هر حال در بعضی از موارد مجبور به تعمیر دستگاه خود می‌شوید و به دلایل مختلف نمی‌توانید به کمپانی سازنده دستگاه خود مراجعه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا