بیش از 5 میلیون نفر تاکنون از سرویس کاهش پینگ «رادار بازی» استفاده کردهاند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: از شب گذشته و با اعلام رسمی راهاندازی سرویس کاهش پینگ بازیهای آنلاین تحت عنوان «رادار بازی» نزدیک به 5 میلیون نفر از این سرویس استفاده کردهاند.
فناوری برتر دیجیتال به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران از راهاندازی سرویس جدیدی برای کاربران بازیهای رایانهای خبر داد و گفت: در راستای تحقق وعده ریاست محترم جمهوری در ایام انتخابات برای کاهش پینگ و افزایش سرعت بازیهای آنلاین از روز گذشته سرویس جدیدی برای گیمرها فعال شده است.
وی افزود: یک کاری را با همکاری بخش خصوصی، گیمرها و بنیاد ملی بازیهای رایانهای انجام شده است تا هم شاهد افزایش سرعت بازی و دانلود و کاهش پینگ یا کاهش زمان رفتوبرگشت بین دستگاه فرد ازجمله کامپیوتر و موبایل به سرور ارائهدهنده بازی باشیم که این سرویس تحت عنوان «رادار بازی» و به آدرس radar.game راهاندازی شده است.
زارع پور ادامه داد: گیمرها میتوانند برای بازیهای پرکاربردی که در کشور وجود دارد، پینگ بازی را قبل و بعد از ارائه این سرویس ارزیابی کنند. به مرور به این سرویس بازیهای بیشتری هم اضافه خواهد شد. در این سرویس ابزارهایی طراحیشده است که گیمرها میتوانند با دانلود آن تجربه کاربری خودشان را بهبود ببخشند.
وی تصریح کرد: از شب گذشته که این خبر را در صفحه شخصی خودم در شبکههای اجتماعی اعلام کردم، تا الان نزدیک 5 میلیون نفر از آن استفاده کردند که 400 هزار نفر هم بهطور همزمان از این ابزار استفاده کردند که این نشان میدهد تا چه اندازه این سرویس در کشور موردنیاز بوده است و این مسیر ادامه خواهد داشت و برای حوزهها دیگر هم تدابیری میاندیشیم تا بتوانیم تجربه کاربری اقشار مختلف که در حال بهرهمندی از خدمات فضای مجازی هستند را بهبود ببخشیم.
وزیر ارتباطات در ادامه درباره دستور رئیسجمهوری برای بهبود سرعت و کیفیت اینترنت نیز گفت: ریاست محترم جمهوری یکشنبه گذشته در جلسه هیئت دولت دستوری را صادر کردهاند تا ما برای تسریع دسترسی مردم به فضای مجازی مشکلات را بررسی و برای رفع آن تدابیری بیندیشیم که بلافاصله کارگروه ویژه ای تشکیل شد تا بررسی کنیم که در چه لایههایی مشکلات وجود دارد و آنها را رفع کنیم.
وی افزود: بخشی از مشکلات که پیش از این نیز اشاره کرده بودم، مربوط به مباحث فنی و زیرساختی است و دارای ریشه قدیمی است همچون موضوع عدم توسعه ارتباطات ثابت در کشور که البته برای رفع آن احداث پروژه فیبر نوری منازل و کسبوکارها در این دولت کلید خورد و انشالله در سال 1402 شاهد اتفاقات خوبی در این حوزه خواهیم بود.
زارع پور با بیان اینکه تا الان این پروژه در 10 استان آغاز شده است و بهسرعت در حال پیشرفت است، خاطرنشان کرد: در حوزه ارتباطات همراه نیز با افزایش ظرفیت شبکه با واگذاری فرکانسهای جدید به اپراتورها در حال برنامهریزی برای توسعه شبکه هستیم تا شاهد افزایش سرعت و کیفیت اینترنت در کشور باشیم.
وزیر ارتباطات بابیان اینکه بخشهایی از مشکلات هم مربوط به خارج از وزارت ارتباطات است و از حوزه اختیارات ما خارج است گفت: ازجمله مشکلات، محدودیتهایی است که در طول سالیان گذشته اعمالشده و ما نیز در تلاش هستیم تا آنهایی را که قابل برطرف کردن است را برطرف کنیم. بعضی از علل این محدودیت ها در طول یک یا دو دهه گذشته از بین رفته است و میتوان اکنون بازنگری تازهای داشت تا نیاز مردم به فیلترشکن را کم کنیم.
وی افزود: بارها به این موضوع اشارهکرده ام که یکی از دلایل کندی و تجربه کاربری بد هموطنان عزیز ناشی از روشن کردن فیلترشکن است و طبیعی است با روشن کردن فیلترشکن، سرعت دسترسی و کیفیت اینترنت کاهش پیدا میکند. غیرازاین فیلترشکنها مخاطرات امنیتی دارد که همگی به آن اذعان دارند. تلاش ما این است که بسته پیشنهادی هم در حوزه کاری وزارت ارتباطات و هم برای حوزههایی دیگر تهیه کنیم تا بتوانیم در نهایت شاهد بهبود کاربری هموطنان در استفاده از فضای مجازی باشیم.
زارع پور با بیان اینکه کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه مسوول فیلترینگ است که شش عضو از 13 عضو آن از دولت هستند، خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که سرویس هایی که مورد نیاز مردم است که مشکل ویژه ای ندارند مثل گوگل پلی که تا شهریور ماه باز بود و استفاده می شد و با توجه به شرایط امنیتی کشور و بنا به نظر مراجع امنیتی، محدودیت هایی روی آن اعمال شد، باز شود و این نظر تخصصی ماست و منتظریم تا این کارگروه در این مورد تصمیم بگیرد و به ما ابلاغ کند.
وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه در زمان برگزاری کنکور شاهد قطع سراسری اینترنت نخواهیم بود، گفت: همانطور که هفته گذشته هم اعلام کردیم وزارت علوم درخواستی برای قطع سراسری اینترنت در زمان برگزاری کنکور داشت که در شورای امنیت کشور مطرح شد و ما با قطع سراسری اینترنت مخالفت کردیم و در این جلسه هم با آن موافقت نشد.
وی افزود: آنچه فردا اتفاق میافتد این است که از ساعت 7 و نیم تاحدود ساعت 11 و نیم در محدوده حوزههای امتحانی کنکور آنهم بااطلاع قبلی سایتهای ارتباطی (BTS) نزدیک حوزه های امتححانی قطع خواهد شد و این قطع ارتباطی هم شامل اینترنت ثابت نمی شود.