هماکنون رسماً در حال سپریکردن هفتههای پایانی سال ۲۰۲۱ هستیم. یک دههی اخیر برای برنامهها و بازیهای موبایل سالهای مهم و پرجنب و جوشی بود. قبل از اینکه به استقبال دهههای بعد برویم، بد نیست نگاهی به لیست ۱۰ اپلیکیشن پردانلود بیاندازیم که در دهه ۲۰۱۰ بر اینترنت حاکم بودند.
به گزارش فناوری برتر دیجیتال به نقل ازسرگرمی، طبق دادههای ارائهشده توسط App Annie، یک شرکت تحلیل دادههای بازار موبایل، یک دههی اخیر واقعا سالهای مهمی برای اپلیکشنهای رسانههای اجتماعی بود. این شرکت اخیراً در یک پست وبلاگی ۱۰ برنامهی برتر دانلودشده بین سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ را اعلام کرد.
در زیر یک لیست ۱۰ موردی از اپلیکیشنهای پردانلود دههی اخیر را مشاهده میکنید.
۱۰. توییتر
پلتفرم میکروبلاگینگ توییتر در سال ۲۰۰۶ راهاندازی شد و از آن زمان تاکنون محبوبیت زیادی پیدا کرده است. کاربران این پلتفرم پیامهای متنی به نام توییت را پست میکنند و از این طریق با یکدیگر تعامل دارند. توییتهایی که در توییتر پست میشوند محدودیت ۲۸۰ کاراکتری دارند.
۹. یوتیوب
یوتیوب، پلتفرم اشتراکگذاری ویدیوی متعلق به شرکت گوگل، نهمین برنامهی محبوب در لیست ۱۰ اپلکیشن پردانلود یک دههی اخیر بود.
۸. مرورگر UC
مرورگر UC که متعلق به گروه علی بابا است، یک مرورگر وب است که هشتمین اپلیکیشن پردانلود دههی اخیر بوده است. بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، مرورگر UC در برخی از بازارهای آسیایی که سریعترین رشد را داشته است، توانسته از گوگل کروم پیشی بگیرد.
۷. تیک تاک
تیک تاک (TikTok) یک سرویس سوشال مدیا برای به اشتراکگذاری ویدئو است که متعلق به شرکت بایت دانس (ByteDance)، یک شرکت مستقر در پکن است. اپلیکیشن TikTok در سال ۲۰۱۷ برای بازارهای خارج از چین راهاندازی شد و بهسرعت به محبوبیت رسید.
۶. اسکایپ
اپلیکیشن مخابراتی اسکایپ که خدمات تماس تصویری و چت صوتی را ارائه میکند، جایگاه ششم فهرست ۱۰ اپلیکیشن پردانلود را به خود اختصاص داده است.
۵. اسنپ چت
اسنپ چت در سال ۲۰۱۱ توسط دو دانشجو در یک اتاق خوابگاه راهاندازی شد و بهسرعت به یکی از اپلیکیشن های پردانلود دههی اخیر تبدیل شد. برنامهی اسنپ چت جایگاه پنجم این لیست را به خود اختصاص داد.
۴. اینستاگرام
اینستاگرام برنامهای برای به اشتراکگذاری عکس و ویدئو است و به فیسبوک تعلق دارد. این اپلیکیشن در سال ۲۰۱۰ راهاندازی شد و در ژوئن سال ۲۰۱۸، اینستاگرام به تعداد 1 میلیارد کاربر فعال ماهانه رسید.
۳. پیامرسان واتساپ (WhatsApp)
پیامرسان واتساپ یک سرویس پیامرسانی رایگان و چند پلتفرمی است که در سراسر جهان بسیار محبوب است. این برنامه یکی از چهار اپلیکشن پیامرسان متعلق به شرکت فیس بوک است.
۲. فیسبوک مسنجر
چت فیس بوک بهعنوان یک برنامهی مستقل برای iOS و اندروید در سال ۲۰۱۱ راه اندازی شد. در دهه گذشته، جایگاه دوم را در لیست ۱۰ اپلیکیشن پردانلود به خود اختصاص داد.
۱. فیسبوک
شاید جایی برای تعجب نباشد اگر بدانید فیس بوک در صدر فهرست ۱۰ اپلیکیشن پردانلود دههی اخیر است.
App Annie نوشت، با نگاهی به برنامههای دانلودشده در دههی اخیر، بهسادگی میتوان دریافت که فیسبوک بر فضاهای موبایلی تسلط پیدا کرده است. زیرا هر چهار پلتفرم پیامرسان متعلق به این شبکه، از جمله فیسبوک، فیسبوک مسنجر، واتساپ و اینستاگرام در لیست اپلیکیشن های پردانلود قرار دارد.