تکنولوژی

معرفی سنسور ۵۰ مگاپیکسلی Isocell JN1 سامسونگ

سامسونگ در کنار شرکت‌های سونی و Omnivision یکی از سه شرکت مهم در حوزه‌ی ساخت سنسورهای دوربین محسوب می‌شود و به‌تازگی به لطف ساخت سنسورهای ۵۰ و ۱۰۸ مگاپیکسلی قدرتمند توجه گسترده‌ای را جلب کرده است. ساعاتی قبل سامسونگ از جدیدترین سنسور دوربین خود به نام Isocell JN1 رونمایی کرد که از رزولوشن ۵۰ مگاپیکسل بهره می‌برد.

به گزارش فناوری برتر دیجیتال به نقل از دیجی کالا؛ در نگاه اول، به نظر می‌رسد این شرکت ضخامت و اندازه‌ی کمتر را در برابر کیفیت تصویر در اولویت قرار داده است. این سنسور با ابعاد ۱/۲٫۷۶ اینچی از پیکسل‌های ۰٫۶۴ میکرومتری بهره می‌برد و این یعنی در این زمینه نسبت به نسل‌های قبلی سنسورهای ۵۰ مگاپیکسلی سامسونگ حرف کمتری برای گفتن دارد.

سامسونگ می‌گوید علاوه بر استفاده از آن به‌عنوان دوربین اصلی، اندازه‌ی کوچک این سنسور به شرکت‌های سازنده‌ی گوشی‌های هوشمند اجازه می‌دهد از این سنسور برای دوربین تله‌فوتو، اولترا واید و حتی دوربین سلفی استفاده کنند. گفته می‌شود این سنسور می‌تواند ارتفاع ماژول را حدود ۱۰ درصد کاهش دهد (که البته معلوم نیست برای این عدد چه معیاری در نظر گرفته شده) و در نهایت منجر به کاهش برجستگی ماژول دوربین و امکان‌پذیر شدن بدنه‌های باریک‌تر می‌شود.

اگرچه کاهش اندازه‌ی سنسور و پیکسل‌ها در مقایسه با سنسورهای ۵۰ مگاپیکسلی اشاره شده و سنسورهای ۱۲ مگاپیکسلی مرسوم باید منجر به کاهش کیفیت تصویر (به‌خصوص در محیط‌های کم‌نور) شود، اما سامسونگ می‌گوید برای این سنسور از فناوری Isocell 2.0 استفاده کرده که ماه‌ها قبل معرفی شده است. این تکنولوژی می‌تواند حساسیت سنسور به نور را افزایش دهد و سامسونگ گفته به لطف این قابلیت و دیگر ویژگی‌های جدید، حساسیت نور این سنسور تا ۱۶ درصد بیشتر شده است.

سنسور Isocell JN1 از قابلیت ترکیب ۴ در ۱ پیکسل‌ها پشتیبانی می‌کند و این یعنی می‌تواند به‌عنوان یک سنسور ۱۲.۵ مگاپیکسلی با پیکسل‌های ۱٫۲۸ میکرومتری انجام وظیفه کند. با توجه به این موضوع و البته تکنولوژی Isocell 2.0، به نظر می‌رسد کیفیت عکس‌های ثبت شده با این سنسور در محیط‌های کم‌نور تفاوت خیلی زیادی با دیگر سنسورهای ۵۰ مگاپیکسلی سامسونگ نخواهد داشت.

سنسور ۵۰ مگاپیکسلی Isocell JN1

از دیگر ویژگی‌های آن می‌توانیم به قابلیت ISO هوشمند برای بهبود گستره دینامیکی، بهبود فوکوس خودکار، فیلم‌برداری ۴K با سرعت ۶۰ فریم در ثانیه و فیلم‌برداری FHD با سرعت ۲۴۰ فریم در ثانیه اشاره کنیم. این سنسور در حال حاضر در مرحله‌ی تولید انبوه قرار دارد و بنابراین به‌زودی شاهد عرضه‌ی گوشی‌های مبتنی بر آن خواهیم بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا