فناوری اطلاعات

فایروال بومی راهی مطمئن برای ارتقای امنیت سایبری

محققان دانشگاه اصفهان با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی ریاست‌جمهوری فایروال بومی را برای ارتقای امنیت شبکه عرضه کردند.

فناوری برتر دیجیتال به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، ، مجتی مهدوی، استاد دانشگاه اصفهان با بیان اینکه این فایروال با عنوان فایروال سبلان معرفی و عرضه شد، گفت: این محصول با بهره‌گیری از پروتکل‌های ارتباطی بومی، مدیریت یکپارچه و متمرکز شبکه‌های سازمانی را ممکن کرده است و با ارائه راهکارهای جامع و متنوع، امنیت و کنترل دقیق دسترسی به شبکه را برای کاربران تضمین می‌کند.

وی مأموریت اصلی فایروال را اعمال سیاست‌های امنیتی بر ترافیک شبکه و ممانعت از نفوذهای غیرمجاز دانست و افزود: هزینه بالای پیاده‌سازی، محدودیت در سفارشی‌سازی برخی ویژگی‌ها و لزوم جلوگیری از دسترسی‌های غیرمجاز از جمله مهم‌ترین موانع توسعه این محصول است و برای رفع این چالش‌ها، تیم تحقیقاتی بر روی راهکارهایی چون تقویت زیرساخت‌ها، تضمین کیفیت سرویس، ایجاد سیستم‌های قوی احراز هویت و کنترل دسترسی، طراحی پروتکل‌های ارتباطی بومی و توسعه الگوریتم‌های رمزنگاری پیشرفته تمرکز کرده است.

مهدوی اظهار کرد: فایروال سبلان با رابط کاربری مبتنی بر وب به کاربران امکان می‌دهد تا از امکانات پیشرفته‌ای چون داشبوردهای شخصی‌سازی‌شده، مدیریت دسترسی چندسطحی و یک پلتفرم جامع مانیتورینگ بهره‌مند شوند. نوآوری‌های صورت‌گرفته در این فایروال، به‌ویژه در حوزه مانیتورینگ قدرتمند، سطح امنیت آن را به طور قابل توجهی افزایش داده و رابط کاربرپسند آن، استفاده از این محصول را برای سازمان‌ها آسان و ایده‌آل کرده است.

مجری طرح با تاکید بر اینکه این محصول نه‌تنها از نظر قیمت رقابتی است، بلکه بومی بودن آن و اخذ تأییدیه‌های امنیتی از مراجع ذی‌صلاح، سطح بالایی از امنیت و قابلیت اطمینان را برای مشتریان فراهم می‌کند، خاطر نشان کرد: در بلندمدت، فایروال سبلان با توجه به بومی بودن و کیفیت بالا می‌تواند رقیب جدی برای محصولات مشابه غیرایرانی باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا