کامپیوتر

نسل دوم چیپست اسنپدراگون ۷c را برای لپ‌تاپ‌های پایین‌رده

شرکت کوالکام ساعاتی قبل از نسل دوم چیپست اسنپدراگون ۷c رونمایی کرد که برای لپ‌تاپ‌های ویندوزی و کروم‌بوک‌های پایین‌رده مورد استفاده قرار می‌گیرد. نسل اول این تراشه تا حدی مورد توجه قرار گرفت و توانست اینترنت موبایل را برای لپ‌تاپ‌های ویندوزی ارزان‌قیمت به ارمغان بیاورد.

دیجی کالا؛ مانند نسل دوم اسنپدراگون ۸cx، نسل جدید اسنپدراگون ۷c هم یک به‌روزرسانی جزئی محسوب می‌شود و حداکثر سرعت آن از ۲.۴ گیگاهرتز نسل قبلی به ۲.۵۵ گیگاهرتز رسیده است. از بین دیگر ویژگی‌های آن می‌توانیم به پشتیبانی از اینترنت LTE و امکان­پذیر کردن عمر باتری چند روزه برای لپ‌تاپ‌ها اشاره کنیم. کوالکام اعلام کرده که اولین لپ‌تاپ‌های مبتنی بر این تراشه طی تابستان سال جاری راهی بازار می‌شوند و شرکت لنوو هم در حال ساخت لپ‌تاپ‌های مجهز به نسل دوم اسنپدراگون ۷c است.

اپل ماه‌ها قبل از اولین مک‌بوک‌های مجهز به چیپست اختصاصی خود موسوم به M1 رونمایی کرد و به تازگی از آی‌مک و آیپد پرو مجهز به این تراشه رونمایی کرده است. اگرچه کوالکام از سال‌ها قبل ساخت تراشه‌های Arm مختص لپ‌تاپ‌ها را آغاز کرده، اما هیچکدام از آن‌ها نتوانسته‌اند مورد توجه گسترده‌ای قرار بگیرند.

حالا همانطور که گفتیم، نسل جدید اسنپدراگون ۷c برای لپ‌تاپ‌های ارزان‌قیمت طراحی شده و بنابراین قرار نیست به عنوان رقیب اپل M1 انجام وظیفه کند و باید ببینیم از طرف شرکت‌های سازنده و کاربران تا چه حد مورد استقبال قرار می‌گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا