سامسونگ اولین باتری تاشوی جهان را میسازد
شرکت سامسونگ میتواند اولین باتری تاشوی جهان را در یک گوشی تاشو که ۳ بار تا میخورد، عرضه کند.
به گزارش فناوری برتر دیجیتال به نقل ازایسنا، طبق گزارشها، شرکت سامسونگ در حال آماده شدن برای عرضه اولین گوشی هوشمند تاشوی ۳ بار تا شونده خود در اوایل سال آینده میلادی است.
به نقل از تکرادار، این شرکت برای عرضه این طراحی خلاقانه، در حال بررسی فناوریهای پیشرفته است.
حق اختراع این باتری تاشو بر روی بهینهسازی ظرفیت، خروجی و زوایای تاشوندگی برای بهبود کارایی و به حداکثر رساندن فضا و ظرفیت باتری تمرکز دارد.
بر اساس پتنت(طرح حق اختراع) جدیدی که توسط پایگاههای xleaks۷ و VeePN منتشر شده است، سامسونگ اولین باتری ۳ بار تاشونده خود را طراحی کرده است که متناسب با شکل متمایز یک گجت سهبارتاشو طراحی شده است.
ویژگیهای فنی این باتری تاشونده پیشگامانه سامسونگ مانند چگونگی به حداکثر رساندن ظرفیت و خروجی در حالی که تضمین میکند که میتواند در زوایای خاص تا شود، در مشخصات این ثبت اختراع فاش نشده است.
با این حال، پتنتها ایدهها و نوآوریهایی را که تیمهای سازنده در حال بررسی هستند، آشکار میکنند و به نظر میرسد سامسونگ در حال بررسی امکان طراحی باتری چند لولای خود است که به آن اجازه میدهد همراه با نمایشگر گوشی تا شود.
ظاهرا سامسونگ قصد دارد سال آینده این باتری را عرضه کند. اگر آزمایش این باتری موفقیت آمیز باشد، گوشی تاشوی جدید سامسونگ میتواند تا سال ۲۰۲۵ معرفی شود. با این حال، این شرکت هنوز هیچ برنامه رسمی را برای این محصول جدید تایید نکرده است.
طراحی پیشرفته باتری
جزئیات این ثبت اختراع فراتر از جنبههای فنی مانند بهینهسازی ظرفیت و خروجی، در حالی که اطمینان حاصل شود که این باتری تاشو در زوایای خاص تا میشود، چیز زیادی درباره این باتری تاشوی نوآورانه فاش نمیکند. هدف این طراحی، کارآمدتر کردن دستگاههای تاشو با به حداکثر رساندن فضای باتری است.
تصاویر منتشر شده از این ثبت اختراع، یک گوشی تاشو به سبک کتابی و چهار بار تا شونده را نشان میدهند که نشان میدهد باتریهای تاشو ممکن است در مدلهای بعدی مانند Galaxy Z Fold ۶ و Galaxy Z Flip ۶ گنجانده شوند.
به گفته کارشناسان، چنین باتریهایی با استفاده از فضای بیشتر در گوشیهای تاشو میتوانند عمر باتری را تا حد زیادی افزایش دهند.
هر چند ممکن است نقصهایی نیز در این نوآوری وجود داشته باشد. به عنوان مثال اضافه کردن یک باتری تاشو میتواند دستگاه را سنگینتر و ضخیمتر کند و ایجاد تعادل بین قابلیت حمل و کارکرد را برای طراحان دشوارتر کند.
تحقیقات سامسونگ در مورد این فناوریها میتواند دستگاههای تاشو را با افزایش عملکرد بدون قربانی کردن ظاهر شیک مورد تقاضای مصرفکنندگان متحول کند.
آینده تاشوها
گوشی هوآوی میت XT اولین گوشی تاشو با سه صفحه نمایش جهان است که اوایل سال جاری معرفی شد. اگرچه این گوشی فقط در چین عرضه شد، اما توجهات بینالمللی را به خود جلب کرد. بلافاصله پس از آن، شایعاتی منتشر شد مبنی بر اینکه سامسونگ در حال توسعه یک گوشی هوشمند سه بار تا شونده است.
اگر این محصول موفقیت آمیز باشد، میتواند با بهبود عملکرد و طراحی، سطح گوشیهای تاشو را بالا ببرد تا مشتریان بیشتری را به خود جذب کند.
گوشی Mate XT طراحی خاصی با دو لولا دارد که زمانی که یک لولا به سمت بیرون و دیگری به داخل تا میشود، به شکل حرف Z تا میشود. این گوشی در حالی که کوچک طراحی شده است، همان وظایف یک گوشی هوشمند ۶.۴ اینچی با نمایشگر OLED را انجام میدهد.
هنگامی که این گوشی به طور کامل باز میشود، به یک صفحه نمایش ۱۰.۲ اینچی OLED با وضوح ۲۲۳۲ در ۳۱۸۴ و نسبت تصویر ۱۶:۱۱ تبدیل میشود که بزرگتر از هر دستگاه تاشوی فعلی از جمله Galaxy Z Fold ۶ و Honor Magic V۳ است.
علاوه بر این، زمانی که حتی کامل نیز باز نمیشود، یک نمایشگر ۷.۹ اینچی را ارائه میدهد که برای نمایش فیلم و انجام چند کار همزمان ایدهآل است.
کارشناسان میگویند معرفی یک باتری تاشو نشان دهنده تغییر قابل توجهی از طراحیهای سنتی است و سؤالات بیشتری را در مورد آسیب احتمالی و دوام آنها ایجاد میکند.
اگرچه این باتریها پتانسیل بهبود گجتهای تاشو را دارند، ابتدا لازم است از قابلیت اطمینان و ایمنی آنها اطمینان حاصل شود. این فناوری جدید احتمالاً برای غلبه بر این موانع و جلوگیری از تکرار مشکلات، نیاز به آزمایش کامل و بهبود دارد.