تکنولوژی

ثبت نام بیش از 250 استارتاپ حوزه آنلاین در پویش کرونا پلاس

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی از مشارکت 50 درصدی فعالان حوزه سلامت آنلاین در پویش کرونا پلاس خبر داد و گفت: فعالان زیست بوم آنلاین و دیجیتال استقبال خوبی برای حضور در پویش کرونا پلاس داشته‌اند تا از ظرفیت‌های این حوزه برای مبارزه با کرونا و شعار در خانه بمانیم بهره بریم.

به گزارش البرز فاوا نیوز به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ بحران کرونا توانمندی زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور را به رخ کشید. آن هم زمانی که فعالان این زیست بوم با شیوع بیماری و در کنار ایثارگری و خدمات درخشان کادر درمانی و در پاسخ به فراخوان معاونت علمی دست به کار شدند و بسیاری از تجهیزات و محصولات پیشگیری، درمان و مقابله با این بیماری را با برند ایران ساخت در اختیار مردم و جامعه قرار دادند. این گام نخست بود.

در گام بعدی پویش «کرونا پلاس» ویژه کسب و کارهای آنلاین و استارتاپ‌ها راه اندازی شد تا از سایر ظرفیت‌های این زیست بوم نیز برای مواجه و مقابله با بیماری کرونا بهره مند شویم.

پرویز کرمی دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی در خصوص روند پیشرفت کار در پویش کرونا پلاس گفت: این پویش به نوعی بسته حمایتی معاونت علمی و فناوری از استارتاپ‌های حوزه آنلاین، دیجیتال و مجازی است تا شاهد گسترش خدمات آنلاین و موفقیت‌ها در این حوزه‌ها و نقش آفرینی استارتاپ‌ها باشیم.

کرمی ادامه داد: بر اساس این پویش استارتاپ‌های فعال در 9 حوزه آموزش آنلاین، حمل و نقل آنلاین، سلامت آنلاین، ورزش آنلاین، سرگرمی و توریسم آنلاین، تولید محتوای آنلاین، نوآوری اجتماعی، فروشگاه‌های آنلاین و ایده و ابتکارات فراخوان و مورد حمایت قرار می‌گیرند.

مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری آماری از ثبت نام استارتاپ‌ها در این پویش ارائه داد و بیان کرد: با آغاز این پویش و در کمتر از یک هفته استارتاپ‌های مد نظر پای کار آمدند و تا 28 فروردین ماه بیش از 250 استارتاپ در پویش ثبت نام کردند. در این میان شاهد مشارکت 50 درصدی فعالان حوزه سلامت آنلاین به عنوان پیشتازان این پویش بودیم. بیش از 120 شرکت‌کننده در این بخش شرکت و متقاضی شدند.

کرمی همچنین افزود: همچنین فعالان حوزه‌ فروشگاه‌های آنلاین و مسئولیت اجتماعی با ثبت 17 درصدی مشارکت در جایگاه دوم ثبت نام‌ها قرار دارند. رتبه سوم مشارکت هم مربوط به حوزه آموزش آنلاین با 11 درصد است. حوزه‌های نوآوری اجتماعی، تولید محتوای آنلاین، ایده ابتکارات، ورزش آنلاین، حمل و نقل آنلاین و سرگرمی و توریسم آنلاین نیز در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

رییس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی درباره ثبت نام شرکت کنندگان بر اساس نوع شرکت نیز گفت: شرکت‌های دانش بنیان، استارتاپ‌ها شرکت‌های خلاق همگی در لیست متقاضیان قرار دارند تا با استفاده از ظرفیت‌های آنان شاهد رونق فعالیت‌های این حوزه در خدمت رسانی بیشتر و بهتر به مردم و جامعه باشیم.

کرمی همچنین افزود: از نظر پراکندگی جغرافیایی نیز شاهد توزیع خوبی هستیم و درخواست‌ها از استان‌های مختلف کشور ثبت شده است. بر اساس آمار تهران و آذربایجان غربی بیشترین درخواست ها را داشتند. پس از آن فعالان در کردستان، خراسان رضوی، گلستان، اصفهان، سمنان، قزوین، قم، سیستان و بلوچستان، لرستان، کرمانشاه قرار دارند.

رییس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی با بیان اینکه بیشتر درخواست‌های حمایتی برای اطلاع رسانی و تبلیغات تلویزیونی است، گفت: پس از تبلیغات تلویزیونی، بیشترین درخواست حمایتی مربوط به حمایت‌های مالی است. حمایت‌های زیرساختی، دیجیتال مارکتینگ، کمک به رفع موانع و دریافت مجوز از مراجع مرتبط در رتبه‌های بعدی هستند.

کرمی افزود: کمیته بررسی شامل ستاد هوشمندسازی و اقتصاد دیجیتال و ستاد فناوری‌های نرم از هفته اول پس از فراخوان نسبت به بررسی طرح ها و موضوعات رسیده کار ارزیابی و رسیدگی را آغاز کردند و جلسات بررسی ادامه دارد هرچند هنوز امکان ثبت نام و شرکت در پویش برای شرکت‌ها و استارتاپ‌های متقاضی شرکت وجود دارد.

برای اطلاع بیشتر علاقمندان به آدرس corona.isti.ir مراجعه نمایند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا