توجه ویژه اینستاگرام به ریلز و محتوای ویدیویی در سال ۲۰۲۲
ظاهرا اینستاگرام میخواهد در سال ۲۰۲۲ توجه ویژهای به بخش ریلز داشته باشد و این نشان میدهد اشتراکگذاری ویدیو تا چه اندازه در میان کاربران محبوب شده است.
فناوری برتر دیجیتال به نقل از دیجی کالا؛ با افزایش روزافزون تمایل کاربران به اشتراکگذاری ویدیو در صفحات شبکههای اجتماعی به خصوص اینستاگرام که ماهیت آن دقیقا همچین چیزی است سازندگان اپلیکیشن تصمیم گرفتند در سال ۲۰۲۲ توجه ویژهای به ریلز که یکی از اصلیترین بخشهای این اپلیکیشن است داشته باشند.
اینستاگرام پیش از این بیشتر یک اپلیکیشن اشتراکگذاری تصویر بود و ویدیوها هم در مدت زمان بسیار کوتاهی قابل اشتراکگذاری بودند. اما به مرور زمان و با روی کار آمدن رقبای قدری چون تیکتاک، اکنون اینستاگرام به بستری تبدیل شده که حتی امکان آپلود ویدیوهای ۶۰ دقیقهای هم در آن فراهم شده است.
اما به نظر میرسد در سال ۲۰۲۲ توجه اینستاگرام به بخشهایی نظیر ریلز بیشتر و بیشتر خواهد شد. با توجه به گفتههای خود آدام موسری، اینستاگرام تمام قابلیتهای بخش ویدیوی ریلز را با یکدیگر ادغام خواهد کرد تا یک چیز واحد ولی کاربردی و خوب حاصل شود.
ما در حال بررسی دوبارهی ماهیت اینستاگرام هستیم چرا که جهان به سرعت در حال تغییر است و ما هم باید به همراه آن تغییر کنیم.
این بخشی از صحبتهای آدام موسری بود که در رابطه با اهمیت تغییر اینستاگرام مطرح کرده بود. این شبکهی اجتماعی پرکاربر طی چند وقت اخیر تغییرات زیادی را به خود دید که اکثر آنها در رابطه با ویدیو بود. در ماه اکتبر، IGTV کنار گذاشته و شد و امکان اشتراکگذاری ویدیوهای طولانی حتی در همان صفحهی اصلی هم ممکن شد. هرچند برای تماشای کامل ویدیو باز هم کاربران باید روی آن ضربه میزدند تا از طریق ریلز قادر به انجام این کار باشند. اما ریلز برخلاف IGTV یک قابلیت ادغام شده با اینستاگرام است بهگونهای که وقتی ویدیو را در آن باز میکنیم این حس به شما دست میدهد که همچنان در خود اینستاگرام حضور دارید. اما IGTV اندکی متفاوتتر به نظر میرسید.
آدام موسری همچنین به این نکته نیز اشاره کرد که اینستاگرام در مسیر کمک به تولیدکنندگان محتوا قابلیتهایی را به اپلیکیشن اضافه خواهد کرد که کسب درآمد این افراد را راحتتر کند. علاوه بر اینها، قرار است به بخش پیامرسانی هم در سال ۲۰۲۲ توجه ویژهای شود. لازم به ذکر است نمایش فید بر اساس تاریخ اشتراکگذاری هم احتمالا بار دیگر به این شبکهی اجتماعی برخواهد گشت.
طبق گفتههای مدیرعامل اینستاگرام، توجه شرکت به عوامل کنترلی و محدود کننده هم بیشتر و جدیتر خواهد شد. موضوعی که چند ماهی شرکت را درگیر خود کرده است. از آسیبزا بودن اپلیکیشن برای دختران نوجوان گرفته تا باتهایی که محتوای نامناسب به اشتراک میگذاشتند، همه و همه باعث شد اینستاگرام به فکر راه حلهای امنیتی باشد که اجازه ندهد کاربران کمتر از ۱۳ سال به این شبکهی اجتماعی وارد شوند. همچنین قرار بود قابلیت کنترل والدین هم به آن اضافه شود که فعلا خبری از آن نیست.
در پایان صحبتهای خود، موسری در رابطه با پیشرفتهایی که اینستاگرام در طول این سال داشت صحبتهایی کرد و گفت که امسال بیشتر تمرکز روی این بود که کاربران روی تجربههای خود با این اپلیکیشن کنترل بیشتری داشته باشند. او در صحبتهای خود به مواردی نظیر کنترل محتوای نامناسب، پنهان کردن تعداد لایک و کلمات مخفی در بخش گفتوگوی خصوصی هم به عنوان اقدامات کنترلی که صورت گرفت اشاره داشت اما همچنان این شبکهی اجتماعی محبوب ضعفهای زیادی در این بخش دارد که باید منتظر ماند و دید چه زمانی شاهد برطرف شدن آنها خواهیم بود.