تکنولوژی

تولید لپ تاپ با قطعات کاملاً جداشونده و قابل تعمیر

یک استارت اپ برای اولین بار لپ‌تاپی تولید کرده که تمامی قطعات آن از یکدیگر جدا شده و قابل اتصال مجدد هستند. همچنین این قطعات به سادگی قابل تعمیر و جایگزینی هستند.

به گزارش البرز فاوا نیوز به نقل از مهر، در سال‌های اخیر روند تولید محصولات فناورانه و الکتریکی به گونه‌ای متحول شده که این وسایل کمتر قابل تعمیر هستند. قطعات سخت افزاری این وسایل توسط کاربران عادی قابل جداسازی و تعویض نیستند و این امر به نفع شرکت‌های بزرگ فناوری است. اما استارت آپی به نام فریم ورک که توسط نیراو پاتل یکی از مهندسان سابق شرکت اوکیولوس تأسیس شده، به تازگی لپ‌تاپی تولید کرده که تمامی قطعات آن توسط کاربران عادی قابل جداسازی، تعمیر و مونتاژ مجدد است. این شرکت قبلاً هم گوشی به نام فیرفون با قابلیت جداسازی و تعمیر قطعات عرضه کرده بود.

لپ تاپ یادشده دارای نمایشگر ۱۳.۵ اینچی با دقت ۲۲۵۶ در ۱۵۴۰ پیکسل است و می‌توان قطعات مختلف آن را در صورت پیشرفت فناوری و به روزرسانی جایگزین و تعویض کرد. این لپ تاپ دارای وب کمی با دقت ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ضبط و نمایش ۶۰ فریم در ثانیه است. صفحه کلید نرم و پردازنده هشت هسته‌ای نسل یازدهم اینتل از جمله امکانات این لپ تاپ است. این لپ تاپ با فناوری بی سیم وای فای ۶ سازگار بوده و دارای ۶۴ گیگابایت رم دی دی آر ۴ و ۴ ترابایت حافظه اس اس دی از نوع Gen۴ NVME است. نمایشگر، صفحه کلید، باتری، حافظه، بخش وای فای و قاب دور نمایشگر این لپ تاپ به سادگی قابل جداشدن است. شرکت سازنده در صورت به روزشدن، نسخه‌های جدید این سخت افزارها را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

همچنین یک جعبه برای نصب پرت های USB-C، USB-A، HDMI، DisplayPort، MicroSDو اتصال حافظه اس اس دی اضافی به این لپ تاپ در نظر گرفته شده است. قیمت این لپ تاپ مجهز به ویندوز ۱۰ در آینده نزدیک اعلام خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا